Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

IKEA besök

Publicerad 2016-01-21 13:04:33 i Allmänt,

Igår passade jag och mamma på att åka till IKEA då jag började känna att det snart kommer vara omöjligt för mig att gå runt så länge... och det var det nästan igår med och idag känner jag mig helst mörbultad. Vi hade trevligt i alla fall. 
 
Handlade för en hel del, men det var det sista till bebisen samt en del förvaring som behövdes. 
 
Köpte spjälsängen ovan samt madrass, kudde, täcke och lakan. Spjälskydd hade jag redan köpt sedan innan och beställer sängkläderna från nätet för tycker inte att de på IKEA är så roliga. Sedan köpte jag lite förvaringslådor att ha vid skötbordet samt en stor dörrmatta att ha under barnvagnen i hallen.
 
Sedan blev det skåpet ovan som jag skall ha i badrummet. Skall ha smink, smycken och toalettgrejer i det. Har en del sminkställ så istället för att lägga ner massa pengar på ett till så köpte jag en besticklåda för 15 spänn som kommer fungera bra. 
Blev också en toapappershållare till badrummet.
 
Till sovrummet behövdes två små förvaringslådor, två nya sänglampor, ytterligare en klädställning och lite galgar. Och så köptes en klädhängare till som skall vara i hallen. 
 
Var en mycket genomtänkt inköpslista men blev ändå ganska dyrt som sagt var, men nu har jag vad som behövs för ett tag framöver tror jag :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela