Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Söndags-slapp

Publicerad 2016-02-28 12:00:42 i Allmänt,

Idag går jag runt och känner mig cool i min nya byxdress. Ingen sådan där oncie i mjukistyg utan en byxdress i glansigt tyg och lite nitar på. Eftersom det är menat att den skall ha lite överhäng vid magen i vanliga fall så fanns det tillräckligt med utrymme för att få in magen även nu så jag kan glida runt som en gravid catwoman. 
 
Och det är ju tur att detta faktum ger mig lite energi i väntan på att maken och sonen skall bege sig av på utflykt så jag får vara själv ett tag. De två emellan så får jag inte en sekund lugn och ro. Sonen som pratar konstant och får mindre utbrott för konstiga saker (senast för att han inte vill vara min son utan min storebror för annars är det orättvist) och maken som frågar efter kaffe, om jag kan göra mackor, var hans deo är osv. 
 
Men snart går de ut genom dörren för att åka till Universum och jag skall njuta av tystnaden. Hade stora planer på städning men tror att jag skall utnyttja stor del av tiden till att bara vila vid närmare eftertanke.
 
 
Har en zombiefilm jag vill se, nya böcker och skall tillaga lite falafel med hummus och sockerärtor att äta till. Slumra till, vakna, småplocka hemma och sova ett slag till. Låter utmärkt. Hoppas de har ett långt besök på universeum. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela