Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En dag på IKEA... bland annat

Publicerad 2016-02-19 19:54:07 i Allmänt,

Idag frångick jag min vana att sova hela förmiddagen och åkte tillsammans med mamma till IKEA. Hade med mig fem stycken lampor att lämna in... för såklart hade vi hela fem stycken av de plafonder som IKEA återkallade då glaset kunde falla ner i huvudet på en lite när som.
 
Fick köpt tre nya klotplafonder till badrummet samt en vanlig enklare plafond till skafferiet på IKEA, och till köket köpte jag istället en roligare kristallplafond på Bauhaus. 
Sedan blev det två mattor till sonens rum då golvet är så kallt där att jag ville täcka nästan hela golvet, lådor och kartonger för att sortera gamla barnkläder som antingen skall sparas eller skänkas bort, ett hyllplan jag skall sätta upp med konsoller i köket, överkast till Nicos våningssäng och ett gäng ramar.
 
Sedan åkte vi till Stadium också där jag fick köpt en väska som kan fungera att packa saker i att ha med till BB, och till bokhandeln där jag köpte tre nya böcker till sonen som nu kämpar med att läsa böcker själv. Han har nu hunnit fylla i två böcker på sitt kort från Akademibokhandeln för att kunna få sitt läsborgarmärke - han (och vi) är såå stolta!!
 
Efteråt blev det en snabbsväng till Rotan där jag köpte lite småsaker och fredagsmys, och sedan hem. ÄR HELT SLUT! Släpade mig fram i slutet med foglossning och en höft som gett upp, och nu vill jag bara sova. 
Nöjd med dagen i alla fall så imorgon skall jag börja pyssla och dona hemma igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela