Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Från sele till sjal

Publicerad 2016-08-05 21:19:54 i Allmänt,

Medan jag nu går och väntar på att min LennyLamb bärsele skall komma på posten så jag har ännu en värld öppnat sig för mig då jag testade bärsjal och både jag och Linnéa älskar det. Den jag har nu är dock en begagnad hybridsjal och både vill och behöver en ny känner jag. Vilken dock? Utbudet är ju oädnligt och den ena är vackrare än den andra. Inser dock att jag inte bör köpa med metarial som kräver specialskötsel då jag inte är så bra på sånt där. 
 
De jag fastnat för nu är de nedan. Tyck gärna till. Vilken är finast?
 
 
Själv är jag lite kär i den sista, men tycker mycket om den andra och den tredje också.... svååårt. Måste börja sälja av mina tillhörigheter för att ha råd känner jag. Svårt dock då jag inte kan sälja sonens urvuxna kläder utan att han gråter floder. 
 
Nu skall jag återgå till att se på The 100, min senaste serie-last. Är väl egentligen mer en ungdomsserie, men tycker om den ändå :)

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2016-08-05 23:14:02

Vi använde sjal väldigt mycket till Jonah. Även till Hannah och Deborah men jag lärde mig aldrig att bära dem gemensamt men vi bar varsin eller så var det skönt att kunna bära en av dem medan man pysslade med den andra :-)

Fast vi hade bara en helt vanlig svar. Dina exempel ser väldigt vackra ut!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela