Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sängliggande

Publicerad 2015-10-13 15:15:44 i Allmänt,

Idag har jag drabbats av extrem yrsel som orsakat kräkanfall så fort jag försökt resa mig ur sängen så är liksom liggande här. Nu kan jag i alla fall röra mig lite, vilket jag inte kunde innan.
Fick plockat bort alla äppelskruttar och annan frukt jag samlat på mig då jag spenderat en hel del tid liggande de senaste dagarna, vilket inneburit att de flugor som dragits till frukten nu inte har annat för sig än att attackera mitt ansikte.
 
Maken jobbar sent men som tur var kunde pappa hjälpa mig att hämta Nico från dagis och vi har massor av lasange kvar sedan igår som Ali kan värma.
 
Mitt enda sällskap när jag bara kan ligga ner är mina kära tv-serier. Vissa serier ser jag och maken tillsammans så de får anpassas till när vi båda kan, vilket inneburit att vi har lite Bron och The Walking Dead som väntar på oss när vi får tid över. Men så har jag ju mina "egna" serier.
Igår såg jag de första avsnitten för säongen av Law and order: SVU, Criminal Minds och Bones. De var alla helt ok även om SVU är min stora kärlek. Hade kunnat se som hela serien igen nu tror jag trots att det inte var speciellt länge sedan jag gjorde det.
 
Idag blir det Supernatural tror jag. Eller ligga och stirra i taket. När sonen kommer hem får jag väl i alla fall försöka förflytta mig till soffan om det går.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela