Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lite av varje

Publicerad 2015-11-21 19:38:14 i Allmänt,

#1 Den perfekta Gott & Blandat-påsen
 
Som info vill jag meddela att det perfekta G&B-påsen skulle innehålla noll sötlakrits, noll röda godisar och sedan 50/50 med söta godisar och saltlakrits.
 
#2 Film: Fantastic Four
 
Såg den idag... Njeee, den är väl inget jag kan rekommendera. Känns trist att de misslyckades så med något som kunnat vara bra. Kändes som om det knappt hände något i filmen och att den den var som flera olika typer av filmer man satt ihop till en. Den började bra med lite bakgrund men sedan... fattades något resten av filmen. Man kände inget för karaktärerna, den var varken humoristisk eller seriös utan mest bara platt. Synd.
 
#3 SÄPO
 
Om man tittar på SÄPOs agerande de senaste dagarna så kan man antingen dra slutsatsen att vi kan känna oss trygga då terrorhoten antagligen är överdrivna då SÄPO uppenbarligen inte lade ner så mkt krut på att hitta den "misstänkte terroristen", eller så är terrorhoten inte överdrivna och vi skall verkligen inte känna oss trygga då SÄPO i så fall uppenbarligen är inkompetenta.
De gick ut med en suddig bild och efterlyste denna "terrorist" via media och fann honom "via tips"... Denna man hade en öppen Facebook-sida (med bättre bilder än den blurriga efterlysningsbilden), han var också folkbokförd på adressen de fann honom på (med sitt namn på dörren)... kanske det första SÄPO borde kolla om de letar efter någon?
Känns som om random snubbe på stan hade kunnat hitta denna man snabbare med hjälp av typ google än vad SÄPO gjorde.
(Undrar om man hamnar på svarta listan i något register nu när man använder ordet SÄPO och terrorist så många gånger i ett inlägg?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela