Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Energi tack

Publicerad 2015-11-13 20:29:19 i Allmänt,

Jag saknar mitt jobb... killarna, kollegorna, att inte bara sova hela dagarna... Men men.. ett steg i rätt riktning hade ju varit om jag kunde få NÅGONTING gjort... men icke.
Idag lyckades jag städa i vardagsrum och kök så det ser fortsatt ok ut... de enda presentabla rummen för tillfället.
Sonens rum gick jag inte ens in i.
 
Sov som sagt var stora elar av dagen och den tid jag var vaken hade jag panikångestattacker. Rusade genom affären när jag handlade då jag var rädd att jag skulle svimma när som helst, klarar knappt av enklare konversationer med familjemedlemmar för jag är så väck i skallen.
 
Men nu har maken satt upp den stora rosetten och snören och belysning och allt vad det är på Clarion hotell och är klar med det så nu kommer han förhoppningsvis vara hemma så jag kan få avlastning, sömn och förhoppningsvis lite mer energi.
 
Nico och Ali har i alla fall kunnat roa varandra nu på kvällen.. eller ja Ali roar Nico, men vet inte hur road Ali är med tanke på att jag då och då hör Nico bestämt förmedla att "han bestämmer!"... Bara att hoppas att snälla Ali säger ifrån om Nico blir för bossig :)
 
(Btw är jag medveten om att detta för närvarande är kanske världens tråkigaste blogg, men jag antar att det är så här den kommer se ut en period.. tills mitten/slutet av mars ungefär då ni istället kommer matas med bebisbilder)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela