Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Skrytsamma mamman

Publicerad 2015-12-15 12:46:11 i Allmänt,

Idag har jag en underbar dag då jag bestämde mig för att typ inte lämna sängen. Bara vilar och slappar och finns till. Härligt. 
 
De senaste dagarna, sedan vi var på Liseberg har hela familjen varit slitna. Ingen av oss kunde tydligen hantera stressen av att trängas med folk i mörker i flera timmar. Nico har varit trött och uppe i varv, maken haft ont i kroppen och varit trött och jag rent utmattad. 
 
Nico har dock sysslat en hel del med att träna på att skriva. Bara för att klargöra så är jag ingen galen mamma som pressar honom att lära sig utan han har lärt sig allt på egen hand då han tycker att det är kul, och han förvånar mig varje gång.
 
Han kommer med små lappar han skrivit, och nu senast började han göra en liten bok men orkade bara två sidor.
 
 
 
Jag är så väldigt stolt över hur han utvecklas, hans enorma lust att lära sig och hans förmåga att uttrycka sig. 
Men lika stolt är jag när han bara är...
 
 
Idag är som sagt var planen att ta det riktigt lugnt. Imorgon blir det väl att ta tag i städning och lite sådant, torsdag läkarbesök, fredag skall jag besöka jobbet och på lördag kommer en kompis till Nico för att fira mini-jul. 
Sedan är det inte många dagar kvar till jul. Skall försöka komma ihåg detta året att handla ordentligt innan så det inte är som alltid för mig - att jag står på julafton utan mat och alla affärer är stängda :) Min förmåga till planering tycks begränsad till vissa områden...
 
I söndags var vi förresten också och hälsade på min bror och hand familj, Är så himla gulligt att se för Nico och hans ettåriga kusin verkligen avgudar varandra. Det busades och skrattades och man blir helt varm i hjärtat när man ser dem. Hon är verkligen en underbart söt liten unge också, så charmig och full av bus. 
 
Världen i min lilla bubbla känns faktiskt ganska bra just nu. Jag har mycket att vara tacksam över. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela