Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ny dag - ny besatthet

Publicerad 2014-09-18 09:20:56 i Allmänt,

Ni som läst bloggen ett tag eller som känner mig vet kanske vid detta laget att jag sällan "bara gillar något" utan att jag när jag hittar något jag gillar blir mer eller mindre besatt under en period. Battlestar Galactica-fasen var nog värst... Mina besattheter stannar ju kvar i det avseende att jag fortsätter älska dessa saker, men de lugnar ner sig något när jag hittar något nytt.
 
Just nu är det då YouTube-kanalen Comicbookgirl19... och detta av flera skäl.
1. Hur cool är hon inte? Nördtjej med rosa hår... Hade jag varit ung och modig hade jag velat vara henne.
2. Det är kul att hitta en YouTube-kanal med en kvinna som inspirerar
3. Hon pratar om massa andra saker som jag redan är besatt av, som Game of Thrones, StarTrek, sci fi-filmer etc. Via hennes kanal kan jag verkligen nörda ner mig i olika saker.
 
Nu på morgonen såg jag avsnittet nedan då hon talar om originalmanus till Prometheus, och drabbades först av ångest och ilska över att de inte gjorde filmen enligt det manuset då det lät mycket mycket mer som en film i min smak och som den Aliens-filmen man faktiskt hade väntat på och ville se.... och nu kommer den aldrig göras. Deppigt.
Sedan fick jag helt enkelt bestämma mig för att se Prometheus som en fristående film som inte alls är kopplad till Alien, för varje gång jag kopplar ihop den så vaknar min besvikelse.
Dock anser jag att Damon Lindelof aaaaldrig bör få skriva manus...ever again. Jag verkligen hatar den där Lost-grejen men mystiska saker som aldrig får någon förklaring. Va fan, vem som helst kan väl komma på skumma grejer om man aldrig behöver knyta ihop säcken och få saker att gå ihop?? Buuu för honom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela