Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det lilla kaoset

Publicerad 2014-05-12 10:42:43 i Allmänt,

Anledningen till att jag var så tyst här på bloggen igår var att vi hade en lätt kaotisk dag.
 
Nicos utredning beträffande eventuell problematik inom autismspektrum skulle påbörjas och vi hade psykologtid kl 12 i Göteborg (ja jag vet, de arbetar helger vilket är lite skumt). På natten upptäcker vi dock att ena katten inte kan gå på ett av sina bakben så morgonen inleddes med att ringa till veterinären. Eftersom hon verkade ha ont ville vi att hon skulle få hjälp med en gång så fick åka och lämna henne för undersökning.
 
Nico blev väldigt orolig och spenderade sedan resten av förmiddagen med att fråga när katten skulle komma hem igen.
Och så in till stan och prata med psykologen i tre timmar. Nico fick sitta själv i en timma och göra testen också, vilket förvånade oss alla att han faktiskt gick med på. En del tankar fick man när man satt där. Dels att när man bara skall besvara på frågor kring problem så låter saker mycket värre än vad de är. Dels att Nico utvecklats så himla mycket det senaste året att mycket av de problem vi såg innan nästan är helt borta. Dels att det nog främst är vi som föräldrar som behöver stöd och inte Nico, för han trivs rätt bra med livet han. Men nåja, vi får väl se vad som händer.
 
Efteråt hade vi tidigare lovat Nico att han skulle få åka till Barnens Lekstad, men eftersom vi var tvungna att hämta katten innan veterinären stängde så fick vi göra det först. Nico somnade i bilen och sov som en stock.
Veterinären kunde meddela att katten nog bara slagit i bakdelen men inga skador förutom blåmärke syntes. 4700 spänn gick det på. Svider lite, men anklagar absolut inte veterinärerna för detta för de var otroligt trevliga och omtänksamma utan så går det när man inte har försäkring.
 
Hem och lämna av katt och make, hämta upp min mamma och så fick vi åkt till Barnens Lekstad trots att det var ganska sent. Nico hade i alla fall väldigt roligt och hittade en kompis som han sedan pratade om att han saknade hela kvällen. Och inte kunde ha somna på kvällen heller.
 
Så på grund av detta kaos igår och bristande sömn i natt så var han inte på humör i morse utan var ledsen och ville vara hemma och gosa. Så blev kaosmorgon också och mycket övertalning och försening till jobbet.
Men s kan det vara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela