Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Whaaat?

Publicerad 2014-02-12 20:30:15 i Allmänt,

Ett inlägg till... Har hon inte redan postat typ tusen idag? Har hon myror i fingrarna eller..? Så tänker ni kanske nu, men sån är jag. Ibland har jag ingen lust att skriva alls och ibland har jag mycket lust att skriva.
 
Har precis haft ett litet konstnärligt möte med maken (lät nästan snuskigt) där vi gick igenom lite skyltdesign och framtidsplaner. Vi kompletterar varandra bra i ett företag tycker jag. Även om jag insisterar på att få kalla mig VD om vi på riktigt bildar företag i framtiden (nu är det ju hobbyverksamhet i stadie 1). Han protesterade lite och jag förklarade att utan mig kommer han ingenstans, och vad kunde han säga mot det :P Men man kan kanske ha två VD dårå... om det ska va så.
 
Och det är tur att man är lite olika ibland. Skulle jag t.ex. bygga ett skyskrapa så hade det slutat i klassisk "Skyskrapan brinner"-stil när jag snålat in på allt och har repstegar istället för trappor och använder elkabel jag köpt begagnat. Skulle Hampus bygga en skyskrapa så skulle den gå miljarder över budget... om den ens skulle bli klar eftersom han skulle finslipa detaljer in i oändligheten... Hampus petnoga (Snott rakt av från HanaPee? Japp) och Emma slarv brukar jag kalla oss. Han vill att allt skall vara perfekt och gör om och gör om tills jag säger att nej nu är det klart. Och då är det klart.
 
Men det blir mycket fina saker och det är kul med skapandeprocessen. Att komma med idéer och nörda in sig. Jag har även beställt lite feministiska skyltar nu också. Det får ni hålla utkik efter :)
Finns snart i en butik blogg nära dig :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela