Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Uppe i varv

Publicerad 2014-04-09 21:13:00 i Allmänt,

Just nu mår jag väldigt bra trots att jag är väldigt uppe i varv hela tiden. Jag trivs jättebra på mitt nya jobb med det ansvar och den planering som det innebär, men det är samtidigt mycket att hålla i huvudet och väldigt mycket att göra så är svårt att koppla av på kvällarna och låta bli att ta fram jobbpapper och bara fortsätta.
Vad som än händer så kommer jag aldrig ångra att jag bytte jobb i alla fall. Jag tyckte mycket om att abeta som kurator, det va som sagt va nästan mer som en identitet än ett arbete, men nu känner jag att jag får större möjlighet att utnyttja min fulla kapacitet eller vad man skall säga. Och jag känner mig bekräftad i det jag gör och det betyder mycket.
 
Hemma är allt bra också. Dock har jag väl mest pratat jobb det senaste och maken har ett nytt datorspel så vi tråkar väl ut varandra en del :)
Lillkillen verkar glad och nöjd dock och är i en helt underbar ålder där han pratar mer och mer och får en att skratta hela tiden. Idag fick han två Chuggington-tåg av sin mormor och morfar och var väldigt glad. Så var mest tågprat på kvällen.
Tydlig med vad han vill är han också. När jag idag sa att han skulle få åka till sina morföräldrar så sa han genast:
"Men inte mamma. Mamma får åka hem. Mamma får INTE följa med"... så det var bara att lämna av honom och åka hem. Senare ringde han dock och berättade att han var klar och ville hem, så det var ju trevligt att vara önskad igen :)
 
Nu skall vi se lite Arga Snickaren innan det är dags att sova. Imorgon står följande på schemat:
- Fixa med schemaläggning... suck och stön
- Viktigt möte
- Författa veckobrev till personalen
- Papperarbete och annan planering
- Eventuellt inhandla tågstation till sonen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela