Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagens plus och minus

Publicerad 2013-05-30 20:23:59 i Allmänt,

Dagens plus
 

Jag "upptäckte" Beethoven. Innan har jag alltid sagt att jag tycker mer om Bach och Vivaldi och fått för mig att Beethovens musik är lite för hård och kantig. Shit vad jag missat något. Satt hela vägen till jobbet och lyssnade på Månskenssonaten och Silencio. Oh så vackert.
 
Glassbåtar. Köpte en hel låda och har redan tryckt i mig tre sedan jag kom hem från jobbet.
 
Nico och Hampus hade far-och-son.dag. De hade varit på stranden, busat i trädgården och myst tillsammans. Nico var på toppenhumör när jag kom hem och sprang runt ute och lekte. Såg verkligen framför mig hur toppen det kommer bli för honom när allt är klart. Har en underbar trädgård!!
 
Fick besked om hur jag kommer jobba nästa termin. Så nu slipper jag tänka på det mer.
 
Dagens minus
 

Människor som luktar på tåget. Just nu är det apvarmt att åka tåget och av någon anledning så använder de bara små jäkla tåg och ställer in massa avgångar så att det alltid är alldeles för många på tåget. Man sitter och knör och alltid är det nån som luktar. Idag trodde jag att jag skulle kräkas när en man STANK något som bara kan beskrivas som vodkabakfylla. 
 
Min inte så fungerande AC. Varmt som sagt var och bilen står i sol på pendelparkering hela dagen. Min AC pendlar mellan att inte blåsa luft alls eller att blåsa ljummen luft. Vill ha sådan AC som Hampus har i sin bil som blåser iskalla fläktar på en.
 
Jag är trött och sur. Jag är idag världens sämsta sällskap då jag inte fick sova i natt och haft en lång och varm dag och känner mig bara grinig. Nu har jag lagt mig i sängen och skall typ försöka sova fastän det knappt är kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela