Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Då har vi vart på stranden

Publicerad 2013-07-09 14:20:39 i Allmänt,

Igår skickade jag ett sms till grannen som har en dotter i Nicos ålder och frågade om vi skulle gå till stranden tillsammans nu på morgonen. Vi har bott här i mer än ett år och det första gången jag tar kontakt med henne och vi hittar på något. Kanske var på tiden nu.. men så lång startsträcka till social interaktion kan jag ha ibland. Hon tackade i alla fall ja och vid nio i morse så möttes vi upp och promenerade till stranden.
 
Varmt och soligt var det, och de tre badade medan jag tittade på. Jag är något av en badkruka och ansåg att det var för kallt... och så har jag inga badkläder heller för den delen.
Nico hade kul men helt slut blev jag av att jaga honom fram och tillbaka på bryggan, hindra honom från att klättra upp i berg och en miljon andra påhitt.
 
I början gick han med på att ha flytväst på sig, eftersom Lotta på bråkmakargatan har det, men efter ett tag vägrade han då den hindrade rörelsefriheten något.
 
 
 
Efter bad och fika och massa springande så fick vi packa ihop och grannen Helene och Tuva gick hem medan jag och Nico mötte upp familjen hemma hos farmor som fyllde år. Blev smörgåstårta och en hel del springande efter Nico där med innan vi skulle hem.
 
Nu är vi nog båda ganska trötta, men bara en av oss kan erkänna det. Han anvisas med att se Nils Karlsson Pyssling på dubbla hastigheten vilket är lagom irriterande och jag försöker undvika att röra mig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela