Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Å så var det ny vecka

Publicerad 2013-02-04 12:29:57 i Allmänt,

Försöker pussla ihop mitt liv. Jobb, studier, möten, kurser, träning.... Låter mer än vad det är dock, men jag har lite svårt att ha saker i huvudet så det krävs mycket av min energi för att få ihop mitt schema. Har lite av en diagnos om jag inte nämnt det.
 
I alla fall vaknade Nico vid 05 i morse. Aslycklig. Ville se på film, sjunga, prata, springa omkring och skratta. Jag ville helst njuta av den halvtimme som var kvar innan jag skulle upp, men tji fick jag. Blev lite sura miner innan vi skulle gå dock. Nico har blivit lite anti när det kommer till kläder och ville inte ha tröja på sig.
"Jacka!" skrek han istället och jag sa att nej, du skall ha tröja först.
"Mössa!!" skrek han då. Det slutade dock med att jag förklarade att han inte behöver ha tröja om han inte vill men då får han inte heller gå ut. Fritt val. Han valde tröjan.
 
På jobbet har jag jobbat, och finns väl inte så mycket mer att säga om det. Liten paus nu då inbokad elev inte kom. Kallt som ett kylskåp på skolan är det. Han dock en värmefläkt på mitt rum men den torkar ut slemhinnorna så man tvingas dricka flera liter vatten istället. Pest eller kolera.
 
Har även skrivit ut artiklar om hur man stärker barns självförtroende, skrivit upp kontaktuppgifter till olika byggföretag jag skall kontakta och försökt skriva ner saker jag skall minnas.
Nu är jag trött och vill sova men har sex elevsamtal kvar så det bådar ju jäkligt gott. Kommer somna i bilen på väg hem eller nåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela