Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nattligt plugg

Publicerad 2012-09-07 23:53:00 i Allmänt,

Just nu är det en sådan där period då det är lite mycket på en gång igen. Försöker få sålt huset, pluggar en hel massa, busar med Nico, försöker se till att det i alla fall städas ibland och jobbar.... and so on.
Just nu är det nattligt plugg som gäller, för enda gången jag kan plugga i lugn och ro är när Nico sover så det blir det så. 
 
I alla fall är jag så himla glad över att Nico trivs så bra på nya dagiset. Inte en enda gång att han gråtit en enda tå rnär han lämnas på morgonen. Det är kram och lite gos och sedan vinka och iväg och leka. Känns så skönt att kunna gå till jobbet med lätt hjärta. 
 
Bjuder på lite bilder så länge.
 
Nico går med bestämda steg mot mormor och morfars hus. Han har ett väldigt speciellt sätt att gå där han liksom kastar med huvudet från sida till sida. Det är liksom inte bara benen so rör sig utan hela kroppen :)
 

Innan han kan gå in till dem måste han ta en runda i trädgården. Inte förrän jag såg honom gå upp till denna platå i trädgården insåg jag att han faktiskt kan gå i trappor utan att hålla sig i räcke eller liknande.
 

Inne hos mormor och morfar lekte han lite med mitt gamla Tellwell (?)-stall med tillhörande hästar och ryttare.
 

Bild från idag då Nico förde ett långt telefonsamtal med okänd person via min digitalkamera :) Samtal som oftast inleds med "Hallooo" :)
 

Kan avsluta med ett boktips för er som tycker om lite fantasyinspirerade doomsday-böcker. En bok som är härligt tjock, underbart skriven, spännande och medryckande och totalt förstört mitt pluggande eftersom jag inte kunnat slita mig: Flickan från ingenstans. Läs den. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela