Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Helg

Publicerad 2012-10-07 18:03:00 i Allmänt,

Nu är helgen snart över och känns som man inte hann med något fast jag hann med en hel del ändå. Igår på förmiddagen mötte jag och Nico upp mamma hemma hos min bror (hon passar hans katter medan han jobbar helg) så Nico fick busa lite med dem. Sedan åkte vi tillsammans till Göksäter alla tre och inhandlade stövlar till hela familjen och lite annat. Nico fick även ett stort leksaksgarage med bilar av sin mormor som han var mycket lycklig över. Har varit mycket bilkörande sedan dess.
Nico och Woody på morgonkvisten i lördags
 

Sedan var vi hemma en stund innan vi gick på kalas hos min kusin som fyllde 17. Nico var på strålande humör och busade runt, men ville hemskt gärna få öppna några paket han också.
På kvällen somnade han som han skulle då jag tydligt visade att jag stängde garderoben där alla hemskheterna gömmer sig.
 
 
Idag vaknade Nico strax efter 5 som vanligt (mindre kul) och var inte alls på speciellt bra humör. Han grät för det mesta tills dess vi skulle tills hans mormor och morfar. De fick passa honom medan jag och Hampus var och hämtade saker i huset på Orust. Han hade dock sovit större delen av tiden han var hos dem.
 
När han kom hem var han på strålande humör och har mest sprungit runt och skrattat hela tiden. Sjunger och dansar gör han också. Han följde med och hämtade pizza också och efter maten har han hjälpt till att stöda hela huset och så satte vi äntligen upp tavlor på väggarna i hans rum och de två helt underbara vägghyllorna som ser ut som små moln som han fått av min mamma. Måste komma ihåg att ta bild på dem någon dag för de är så fina.
 
Mamma och Nico busar... det är därför hon stirrar så skumt på honom..haha.. hon brukar inte se ut sån :)
 

Jag är dessutom i bra fas med mitt pluggande. Ena kursen är snart helt klar och den andra har jag en månad på mig att skriva ett arbete i. Skall nog gå bra det här. Nu är det största orosmomentet att hinna få klart tömningen av huset innan det säljs. Vi hade en hel del mer saker än vad vi trodde.
 
Lite suddig bild där Nico roar sig med bubbelplasten från ett av Jossans paket :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela