Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Flyttat :)

Publicerad 2012-06-21 21:45:33 i Allmänt,

Dåligt uppdaterande senaste dagarna beror på att vi har flyttat... vilket innebär att det varit lite ledig tid samt att det enda internet vi har är via mobilen vilket inte är optimalt.
Har varit stressigt men kul och nu är man hemma på rätt ö igen. Har kvar en hel del att flytta bort från huset, och massa massa städning.. men nu tar vi det lugnt i några dagar och låtsas att bekymmren inte finns.
Har blivit så himla mysigt i stugan och Nico sover i eget rum i egen juniorsäng som en stor pojke. Jag får ligga med honom tills han somnar och även om det är mest praktiskt att vänja honom av med det sedan så vill jag inte det just nu för det är så himla mysigt.
Nu sitter vi på kvällarna framför brasan och myser och äter frukost i solen på altanen på morgonen <3 Lycka. Vi passar på att njuta för risken finns att vi fryser ihjäl här i vinter, det inser vi redan nu på nätterna :P
Imorse när vi höll på att duka ut frukosten. Om Nico ser lite skum ut så beror det på att han har hela munnen full av vindruvor. Och oroa er inte, solhatten åkte på strax efter.
**
Var Nicos sista dag på gamla dagiset igår också. Kändes riktigt sorgligt. Personalen var lite nedstämda och kramade honom massor och hans lilla bästis grät. Nico själv tog det hela med ro för han fattade inte grejen. Vi fick med oss ett fint häfte med bilder från hans tid där.
**
Ser fram emot midsommar imorgon, och neeej, det får inte regna. Får - inte - regna. Men men, i så fall får jag väl spendera tiden med att packa upp lite mer grejer.
Katterna är förresten också nöjda med flytten :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela