Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Full fart igen

Publicerad 2012-07-20 18:35:03 i Allmänt,

Idag mådde jag bättre efter att ha legat pall några dagar så det förspilldes ingen tid. Började dagen med att städa hela huset (sedan stökade Nico ner igen men så är det ju). Hampus gjorde klart sitt fina lilla datarum. Han är så himla händig och fiffig min man :).
 
Hampus fixade även heltäckningsmattan i biblioteket/kontoret så vi kan bli klara där medan jag och Nico gick ut och plockade vinbär. Efteråt hjälpte han mig rensa dem också. Riktigt duktig unge jag har :)
 
 
 
 
Vi hade även besök av farmor en stund, och sedan kom mamma förbi och Nico spexade runt i trädgården. Hampus tog även en bild av Nico vid middagstid. Mat både högt och lågt.
 
 
Så det var lika bra att han fick bada. Nico älskar ju att bada men på grund av att han har så mycket eksem så får han inte bada för ofta. Idag tog jag dock och hällde i mycket barnolja i vattnet och smörjde in honom så hoppas att det skall gå bra. Han har fått riktigt fula eksem på magen och ett under ena armen som jag fått ta kortisonsalva på. Han var väldigt glad över att få bada i alla fall :)
 
(Och ja, vi har rätt gult vatten här...)
 

Försökte få en bra bild på Nico efter badet i sin badponcho för det är det sötaste jag vet, men han ville inte vara stilla så fick inte till en riktigt bra bild. Blev ,est bara extrema närbilder, suddiga bilder och så denna, när han visslar :)
 
 
Nu har Hampus åkt till stan för att lämna en grej och jag och Nico tar det lugnt. Nico ser på Barnen i bullerbyn, men varje gång någon säger hej då på filmen så säger han "hej då", vinkar och springer in på sitt rum en stund..haha.
Resten av kvällen skall jag spendera genom att plugga, när Nico somnat. Imorgon hoppas vi att alla mår bra så vi kan åka till Lekstaden igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela