Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sjukdom och Tradera

Publicerad 2012-02-20 20:42:49 i Allmänt,

Idag har det varit synd om lilla Nico. Han har varit frisk, kry och pigg men hans föräldrar har legat i sängen större delen av dagen och mått pyton. Jag har inte kräkts som käre maken gjorde större delen av dagen igår, men jag har mått illa, haft värk i hela kroppen och känt mig som om jag vore gjord av bly.
Vår duktiga lilla kille har dock roat sig själv ganska bra. Plockat undan efter sig själv med. han drog tex ut alla kastruller ur skåpet för att sedan ställa in dem igen och stänga efter sig. Sötnöten!
Han har även spelat på sin lilla synth samtidigt som han diggar med huvudet så han ser ut som Stevie Wonder...haha.
Tillsist gick han dock runt med sin snutte och såg himla trött ut så vi frågade om han ville sova varvid han genast knatade in i sitt rum och ville ner i sängen <3
...
Tänkte även slå ett slag för Tradera. I love it. Köper så mycket fina kläder till Nico för billig peng. Så kul att köpa kläder till honom nu när han kan ha dem lite längre. Har förälskat mig i Kameleont-kläder och har nyss köpt både en zipjacka och en onepiece av det märket till Nico. Har även köpt ett par 70-talsinspirerade sparkbyxor från Moonkids till honom och ett par sparkbyxor från Ej sikke lej. Massor av fina kläder som dimper ner i brevlådan varje dag :) Skall försöka ta lite mer foton så ni kan få se alla dessa söta kläder. Hade dock varit lättare om han inte fått rabies varje gång han får syn på min telefon (aka kamera).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela