Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En liten sjukling igen

Publicerad 2012-08-24 13:18:11 i Allmänt,

Har inte skrivts så mycket nu för plutten har varit och är sjuk. Vi började ju med inskolningen och det gick bra framåt. Vädret var fint också så Nico har kunnat busa lite mer ute (även om det inte är så mycket som han, och jag, skulle önska).
 
 
Men så i onsdags så var han väldigt mammig på dagen och när vi kom hem från dagis så ville han hålla i handen och gosa hela tiden, vilket visserligen var väldigt mysigt men ovanligt. Trodde att det kanske berodde på att en nära släkting gått bort dagen innan så jag hade till och från varit väldigt ledsen.
På kvällen upptäckte vi dock att han hade riktigt hög feber och han bara däckade av i soffan, vilket han aldrig gör.
 
Igår hade han hög feber hela dagen och Hampus var hemma med honom. De var på vårdcentralen men de körde en kvalificerad gissning, virus, som vanligt. "Det de säger när de inte vet vad som är fel", som Nicos dagisfröken uttryckte sig - förskolepedagog om jag skall vara pk.
Idag verkade dock febern ha försvunnit nästan helt och han har varit pigg och glad, trots att han fortfarande knappt äter någonting.
 
På bilden ovan härmar han hur Skrållan gör på en film, om någon undrar. Och så har han chokladrester i ansiktet :)
 
 
 
Men så upptäckte jag att han på ena handen hade något som liknade ett myggbett, och när jag senare tog av alla hans kläder så såg jag under hans ena arm ett likadant utslag samt en hel den små röda prickar kring kön och på fötter. Nu är det bara att vänta och se om det är tredagarsfeber-prickar eller om han fått vattenkoppor.
 
 
Dock är han som synes väldigt glad ändå. Även om han är rätt uttråkad just nu och trött på att vara med mig.
 
 
Min söta söta unge. Jag hoppas att han skall slippa bli sjuk och om det är vattenkappor att han får det lindrigt. Jag minns fortfarande när jag hade det som barn och det var en ren mardröm. Usch.
 
 
Nu sa Nico att det fick vara nog med fotograferandet :)

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2012-08-25 18:57:50

Kan det inte vara virusprickar han fått? Just nu har Elias det för andra gången.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela