Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Blir lite galen

Publicerad 2011-05-17 09:21:51 i Allmänt,

Nico vill inte sova på dagen. Inte för att han inte är trött utan för att han plötsligt blivit så mammig att han blir hysterisk och gråter om han inte ser mig. Lägger man honom i sängen tar det en millisekund så står han upp och gråter.

När han är uppe skriker han mest. Dels för att han vill vara i mitt knä samtidigt som han anser det vara trist att vara där, så han sitter och kastar sig fram och tillbaka och gråter. Sedan vill han stå en stund, men det blir snabbt tråkigt eftersom han inte kommer någonstans så då gråter han för det. Helst skall man hjälpa honom att gå.. heela tiden.

Fuskade lite och gav honom en helt ny prasselbok i sängen. Tänkte att om han ligger still och roar sig lite så kanske han kommer på att han är trött och somnar. Funkade inte. Han låg tyst tills han tröttnade på boken och då ställde han sig upp och skrek och grät igen.

Jag vill skrika och gråta lite jag med. För hela huset ser ut som ett krig, jag får besök imorgon och måste städa... men Nico förhindrar detta med bestämdhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela