Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vår dag

Publicerad 2011-01-28 18:51:03 i Allmänt,

Idag åkte vi till Stenungsund med mamma och där hämtade jag ut Libero-klubbens paket på Lindex. Tänkte köpa lite kläder till Nico men blev snål och slutade enbart med ett set med byxa och tröja med Lille Skutt på som var på rea för 99 spänn. Skall åka till Göksäter och kolla på barnkläder istället någon dag.

Sedan köte jag födelsedagspresent till lillebror och så tog vi en promenad till McDonalds så jag äntligen fick min McFeast :) Nico satt stolt med vid bordet i en barnstol och åt fruktpuré. Annars sov han en del i vagnen medan vi gick runt och en del i bilen.

När vi kom hem var han som vanligt glad först och sedan grinig och ledsen. Just nu vill han mest sitta och leka för sig själv så får väl se hur det går sen när han skall sova.
Jobbigt att han får så mycket utslag på kroppen när man varit ute. Vet inte om det är kylan som ger honom utslag eller om det beror på att han blir varm i åkpåsen. Så svårt att veta om jag skall ta på mer eller mindre..:/ Fått smörja in som en galning nu i alla fall.

Imorgon blir det nog bara att vara hemma till stor del, vilket Hampus inte alls ser fram emot eftersom Nico inte är tyst för fem öre när han försöker sova. Vet inte hur man kan lösa det för jag kan ju inte direkt be Nico vara tyst och inte heller fly huset varje gång H jobbat natt. Svårt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela