Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mycket bra dag

Publicerad 2011-02-27 19:18:53 i Nytt på bebisfronten,

Idag har vi haft en toppendag. Önskar jag hade varit bättre på att ta massa bilder men glömmer det hela tiden så, som ni kommer se, är det mest massa bilder på Nico i vagnen.

T.ex. en sådan här bild... som visar Nico sovandes på tåget på väg in till stan:


Först åkte vi in till stan och restaurangen Hedens Hörna där vi mötte upp några vänner och deras son. Vi åt amerikansk brunchbuffé - och satan vad vi åt :).

Så här nöjd ser Hampus ut när man fick göra egna hamburgare med hur mycket cheddargegga på som helst :)


Nico satt med vid bordet och åt först. Han tyckte det var mycket spännande, men efter en stund blev han trött och då la vi honom i vagnen bredvid bordet där han nöjt låg och pillade med sina leksaker. Han gnällde inte det minsta utan gnuggade sig bara i ögonen när det blev för mycket.


Här ligger han i vagnen på restaurangen. Tyvärr blev det ingen bild då han satt och åt :/

Sedan bar det av vidare till Scifi-mässan. I ungefär tre minuter var Nico nyfiken och tittade med stora, skeptiska, ögon på alla människor.



Men efter det så tyckte han att mässan var så här intressant...


Och så här såg han ut resten av mässan :) Nackdelen med sovpåsen i vår vagn är dock att även om han ligger utan jacka och ovanpå själva påsen så är det som ett satans element så Nico var helt sur av svett stackaren :/
Jag och Hampus hade kul i alla fall och köpte en stooor StarTrek-flagga att ha hemma :) Nicos vagn fick en liten StarTrek-pin också av en annan vän som vi mötte upp.

När vi var klara på mässan så tig vi en snabbis till en pub för att möta upp ytterligare en vän till hampus och lämna av en grej, och vi passade då på att mata Nico.


Så här livlig var Nico på puben. Fortfarande tyst och snäll men som en viftande och ålande liten mask som skulle känna på allt.

Han var fortfarande snäll på hemresan även om han började bli väldigt trött.


Så här söt var han i bilen på vägen hem <3

När vi kom hem var det dags för gröt (nästan två timmar senare än vanligt så tyckte han var superduktig som orkade hålla sig vaken utan att gnälla så länge) och han passade då på att bajsa med. Vilken toppenkille som sparade bajset tills vi kom hem :).

Sedan var han supertrött men det tog en liten stund för honom att varva ner och kunna somna.

En verklig toppendag och det känns så skönt att veta att Nico är så lätt och lugn att ha med sig. Inget gnäll, inga skrik och inga ledsna miner alls. Vår underbara unge :)

Nu skall även vi vila för oj vad det tog på krafterna att vara borta en hel dag, men samtidigt härligt :)



Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-02-27 20:32:04

Så roligt att dagen blev lyckad;))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela