Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fruktar natten

Publicerad 2011-02-08 19:36:09 i Allmänt,

Misstänker att natten inte kommer bli lätt. Nico har ätit väldigt dåligt idag och nu på eftermiddag/kväll så blev det helt upp och ner.
Eftersom Hampus jobbat natt och jag tyckte att han skulle få sova ut ordentligt så väckte jag inte honom förrän 16. Då var jag tvungen att åka till apoteket en sväng och utan att tänka ber jag Hampus ge Nico en flaska ersättning. När jag kommer hem inser jag ju att fan han skall ju ha gröt vid 17... Såklart orkade Nico då bara lite gröt.

Han har varit trött och grinig hela kvällen med höll honom ändå vaken till strax efter 19. Tänkte då att efter den lilla gröten så borde han vara hungrig så gjorde en flaska välling. Den ville han dock inte äta alls av. Han bara skrattade som om det var ett skämt att han skulle dricka det där. Istället somnade han.

Nu misstänker jag ju skarpt att han kommer vakna inom en eller två timmar och vara jättehungrig. Skall försöka få i honom välling men känns ganska kört så får väl bli ersättning annars. Men då han ätit kasst idag kommer han säkert vilja äta massor i natt. Han sov även mellan 12 och 15, kunde verkligen inte väcka honom för han var supertrött... men fick inte sova mer efter det förrän nu till natten så hoppas att det inte påverkat för mycket.

Att han är så fruktansvärt trött, i kombination med att han hostar lite, får mig ännu mer att undra om han kanske är på g att bli lite sjuk.
Hoppas han är någorlunda pigg imorgon i alla fall. Eftersom vår el stängs av under några timmar pga underhåll så måste jag bege mig hemifrån för att Nico skall kunna få varm mat, och vi passar då på att följa med mamma och hälsa på farfar.. Han är väldigt sjuk så vill träffa honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela