Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Slapp och slö

Publicerad 2010-10-16 08:31:12 i Nytt på bebisfronten,

Nico på bushumör

Igår var jag fasen inte ur sängen mycket alls. Lillen var lika slö som jag. Hade några busstunder på dagen men annars sov han mest. Han sov bland annat bredvid mig i sängen mellan 15 och 19. Då åt han och ville sedan sitta i babysittern och leka i två timmar eller så. Efter det somnade han och sov i princip till 03.
Jag och Hampus passade på att ha filmkväll som av en slump fick temat att kunna se in i framtiden eller kunna se det förflutna, då vi såg de gamla filmerna Deja Vu och Next.

Efter det har han knorrat dock och har nog haft ont i magen så jag gick upp nu vid 06 med honom. Idag står fyra saker på schemat: Städa, duscha (jag är sunkig), gå promenad alla tre och åka till apoteket (skall få medicin som förhppningsvis skall hjälpa mot min onda mage). Skall sova en del med tror jag.

Ingen bra bildkvalitet då den är tagen mitt i natten men skrattar som fan när jag ser den..haha. Galen hungrig bebis :)



Fick förresten hem kläderna jag beställde till Nico från Ellos igår. Probemet är att jag beställde kläder i storlek "3månader" utan att tänka på att han redan är som en tremånaders bebis, så han kan knappast ha dessa att växa i utan kommer väl kunna använda dem någon vecka eller två.
Negativt var också att ärmarna var trånga och oflexibla så man inte kan få in sin egen hand där, vilket gör det krångligare att ta på dem. Pyjamasarna var inte alls bra egentligen men får väl användas i nödfall. Jättesöta men har så långt mellan knapparna att det blir stora glipor mellan dem :/

Kommentarer

Postat av: Fröken M

Publicerad 2010-10-16 09:01:53

tack snälla !! Hihi... hängbuks svin tror jag inte ett dugg på - och du, kan jag som är världens största godisråtta så kan alla ;)

Ha en härlig dag ! kram

Postat av: HUSnrNIO

Publicerad 2010-10-16 09:08:03

De växer ju så det knakar när de äter och mår gott och rusar fram i bland storlekarna. Trist at inte vara nöjd med plaggen när man väl beställt:( Hoppas ni får en trevlig hösthelg.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela