Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lilla vansinnet

Publicerad 2010-10-26 16:35:42 i Nytt på bebisfronten,

... hade varit min sons namn om han var indian :) Han var lugn och glad hela morgonen och förmiddagen för att nu för en stund sedan genomgå personlighetsförändring och vråla helt hysteriskt vad jag än gjorde. Nu har han övergått till att muttra för sig själv och då och då vifta argt med armarna omkring sig. Han är trött men vill inte sova. Att han kissade på sin snuttekanin, igen, så att den ligger i tvätten gör inte saken bättre.



Själv har jag beslutat mig för att ta en väldigt lugn dag. Har ont i kroppen och känner mig lite smådassig.

Ibland undrar jag förresten om jag är en av de enda som inte ens funderar över det där med att bli av med gravidkilon. Har liksom inte orkat fundera över det så mycket än. Ger det nog lite tid innan jag panikar.

Skämtar dock med Hampus om att det är synd om honom att han gifte sig med mig precis när jag börjar förfalla. Han är gullig och säger att jag är vacker, och tycks mena det, trots att brösten tycks ha en inbördes tävling med mållinje i golvhöjd och magen helt verkar ha glömt hur en mage skall se ut.
Underligt nog bryr jag mig för tillfället inte så mycket. Inte känner jag mig sexig, men har för mycket annat att tänka på att det där hamnar lite i skymundan.
När jag skall någonstans och skall klä upp mig lite händer det ju dock att jag vrålar: Jag är FET, och kastar de nu för små kläderna omkring mig i sovrummet.
Kommer ta tag i det hela så småningom. Kanske inte blir en milf, men hoppas kunna slippa klä mig i tält nästa år i alla fall :)

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2010-10-26 16:44:22

Ett litet tips: Skaffa flera likadana snuttar, då gör det inte så mycket om en blir kissad, kräkt eller nåt annat på. :)

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-10-26 17:30:25

Men 'Lilla Vansinnet' är otroligt söt i alla fall;))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela