Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Åh så misslyckat

Publicerad 2010-10-30 17:28:05 i Allmänt,

Idag skulle två av våra vänner komma med sin lille son med buss från Götet till Stenungsund för att käka med oss. Såg fram emot det även om vi båda var sega och jag var nervös för bilkörningen.
Och vad händer?
Biljäveln tvärdör i kön till färjan. Satt la där med en bebis i bilen i 30-45 minuter. Sedan kom brorsan och hjälpte oss med lite magic.
Bara att fara hem igen. Vännerna återvände med buss tillbaka. Så satans misslyckat och så himla pinsamt. Stackars dem.

Måste kanske dock på något sätt börja jobba med min ångest inför bilkörning. Har märkt att det blivit mycket värre sedan jag nästan blev påkörd. Nu tycker jag det är skitpåfrestande för nerverna att vara passagerare också och tanken på att köra själv framkallar omedelbar ångest. Sitter nästan och skakar av nervositet när jag kör nu.
Fattar ju själv att det inte är bra och att jag måste göra något åt det. Fattar bara inte vad...?

Well... detta var en dag som det inte blev nåt av.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-10-30 21:58:02

du kanske kan köra chockterapi? förra vintern fick jag köra 43 mil i snökaos i samma veva som det bara vällde in olyckor från e4an... fy fan. och man var tvungen att köra om långtradare i ett vänsterfält som var 1,5 meter smalare än normalt pga snön. fy fan. glömde av att andas av rädslal ibland så det började svartna för ögonen. men efter det, klarar jag fasen vad somhelst! och efter att ha kört genom hela stockholms innerstad så känner jag att jag är världens bästa bilförare, just hit me, jag kan allt! hehe

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-10-31 09:26:58

Öva öva öva. Kör lite varje dag på både kända och okända sträckor.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela