Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hoppla vad jag inget gör

Publicerad 2015-11-07 21:21:36 i Allmänt,

Förutom min lilla utflykt med sonen tidigare idag som jag verkligen kämpade för att genomföra så att han inte skall behöva avlida av tristess, så har jag inte lyckats ta mig för något alls idag. Förutom den vanliga tröttheten, yrseln och illamåendet så har jag också haft en envis huvudvärk hela dagen som vägrar ge med sig.
 
Ser verkligen ut som skit hemma... Verkligen! Rekommenderas inte att vara gravidsjuk och ha en man som lyckats ta på sig typ ett två-veckors dygnet-runt-jobb. Hushållet rasar under tiden.
 
Huvudvärken har idag inte bara hindrat mig från städning och aktivitet utan även från tv, dator och böcker stor del av tiden. Men har påbörjat en nu bok av författaren till White trash zombie, som handlar om en polis som samarbetar med demoner. Skall bli intressant.
 
Har även roat mig med att googla saker jag vill ha men inte har råd att lägga pengar på. Som smink från Lunatic cosmetic Labs.
 
Titta bara på den söta paletten formad som en likkista och den söta burken med ögonskugga med mönster av fladermöss, häxor och annat kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela