Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Världens bästa treåring

Publicerad 2013-08-12 18:59:20 i Allmänt,

Idag fyllde mitt älskade, älskade barn tre år. Hade planerat att väcka honom med sång och present men det sket sig då han vaknade klockan 4 i morse. Tack för den.
Han var i alla fall på strålande humör och var glad när han lämnades till dagis. Sedan var det ett himla städande och donande för att få huset i besöksskick.
 
Jag ville så gärna att hans födelsedag skulle kännas speciell trots allt byggkaos så hade duk med ToyStory och massa ballonger. Han verkade uppskatta det hela. Önskar att jag med ord hade kunnat få honom att förstå hur speciell han är, och hur mycket vi älskar honom - men kanske han vet.
 
Han blev mycket glad för alla presenter och för att få besök.
 
 
Redan från början visade han dock tecken på att inte vara så pigg. Han ville helst ligga på golvet redan när första gästerna kom. Då hade han redan fått ett Villa Villerkulla dockhus av oss som han tyckte mycket om. Han fick figurer till huset av oss, sin morbror och av sin mormor och morfar.
 
 
Av sin mormor och morfar fick han också kökssetet från IKEA som han älskar. Tror det kommer bli mycket matlagningslek hädanefter :)
 
 
Av oss fick han också en cykel, men tyvärr är han fortfarande någon centimeter eller två för kort så han var lite upprörd att han inte riktigt kunde cykla på den.
 
 
 
Efter han mottagit presenterna så skulle vi fika, men den hann födelsedagsbarnet själv inte vara med på för han bäddade ner sig på golvet och somnade.
På grund av det blev det inga riktiga födelsedagskort på honom alls. Hann liksom inte fram med kameran förrän han däckade.
 
Grattis i alla fall min älskling :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-12 23:10:38

Jo, han är speciell- MYCKET SPECIELL!! Han har mitt hjärta och kan nog få mig till vad som helst:) /Mamma

Postat av: SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Publicerad 2013-08-13 06:10:54

Åh lillen! Fint att han bäddade ner sig mitt bland alla, då fick han ju ändå vara med :-) Adrian är så otroligt nyfiken på cyklar just nu, vi måste köpa nån slags inför hans tvåårsdag.

Grattis Nico!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela