Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ösregn

Publicerad 2013-08-10 18:20:41 i Allmänt,

Att säga att det regnar är årets underdrift.... Här ösregnar och har gjort så nästan hela dagen. Dånar mot taket och är ganska mysigt så länge man slipper gå ut och man slipper fundera på exakt hur mycket lera tomten kommer bestå av när det slutar regna.
 
Nico har idag varit i princip som vanligt. Han äter bra men får undvika att få maten mitt fram bara. Han är en kämpe han. Låter sig inte nedslås av utslagna tänder. Det tycks dock som om den andra framtanden klarat sig på bekostnad av ett stort jack på insidan läppen. Den tanden som slogs ut träffade rakt på fönsterbrädan medan den som klarade sig tycks ha haft läppen emellan så han nästan bet genom den.
Lite trött idag har han dock varit och strax innan sex ville han ligga i mitt knä och se film för att ungefär fem över meddela att han ville sova och jag hann knappt lägga honom i sängen förrän han somnade.
 
I övrigt har min kära moder hjälpt mig städa Nicos rum och tömma vårt gamla sovrum idag och nu har Hampus bytt golv i gamla sovrummet och satt in nya golvlister. Nu spacklar han hallen så den kan tapetseras imorgon. Kul att ha en del nästan-klara saker att visa folket på måndag då vi har kalas för Nico.
Nu skall jag måla lite lister innan jag skall vila. Blev inte mycket sömn i natt då Nico var ledsen till och från och sedan vaknade vid fem. Kan bli en vana då vi inte har rullgardin i nya sovrummet :/
 
Här är förresten en bild på sovrummet (som fortfarande inte är fullt möblerat och inte har tavlor eller så, så det ser lite tomt ut). Det var i denna säng Nico hoppade och slog ut tanden i fösterkarmen bakom. Inte helt barn(hopp-)vänlig säng.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela