Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min dator är tillbaka

Publicerad 2013-08-30 16:08:59 i Allmänt,

Som ni kanske förstår av det lite längre inlägget innan så har jag nu min älskade dator tillbaka med helt ny skärm. Kunde hämta den idag efter att vi hade varit och kollat Nicos hörsel. Den var utan anmärkning och denna gången gick det toppenbra och han kunde peka åt det håll som ljudet kom från.
 
Var en ganska stressig dag dock för först på morgonen var det psykologbesök med maken, ett led i hans sjukutredning. Han hade ingen diagnos sa de, han är bara "lite annorlunda"...hahaha.
 
Sedan var det som sagt att åka massa mil till hörselkontrollen, hämta dator, köpa lite virke och sedan hem. Nico har varit på mycket gott humör också så det var trevligt trots att vi var trötta.
 
Att vi inte är helt överens med byggfirman gör att jag inte sover på nätterna och oroar mig så att jag inte kan äta. Både för att jag oroar mig för vår ekonomi men också då jag verkligen ogillar konflikter även då jag anser att jag har rätt. Önskar att jag vore mer sådan att jag bara sket i andra och bara tänkte på mig själv, men även när jag anser att någon annan gjort fel så oroar jag mig för hur de mår och hur det hela påverkar dem. Men vi hoppas att det löser sig snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela