Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lilla tandlös

Publicerad 2013-08-10 07:11:04 i Allmänt,

Igår började dagen bra. Jag var på Göksäter och köpte massor av inredningsgrejer till vårt nya sovrum, vi gjorde klart det sista och monterade upp nya sängen. Vi var på så härligt humör och såg så fram emot första natten i nya sovrummet och känslan av att ett rum var klart.
 
Badrummet blev tyvärr inte färdigt då rörkillarna inte kan komma förrän måndag men alla tapeter där är klara och vi var på toppenhumör verkligen.
 
På kvällen kom mamma och pappa på besök för att titta och Nico var lite stojig. De hade sagt redan på dagis när jag hämtade honom att han var trött och man märkte att han var så där lite pajas som han är när han är trött. Så han skulle hoppa i nya sängen och så ramlar han och slår munnen rakt över fönsterbrädan.
Var verkligen hemskt för de blödde så enormt och han grät och grät. Pappa hittade ena framtanden sittandes kvar i fönsterbrädan. Den andra ser ut att ha slagits lite bakåt men inte uppåt, först visste vi dock inte om det var fler tänder som slagits ut eller upp och vi kändes oss smått hysteriska för att kunna se genom allt blod och ringa tandläkaren.
Hampus blev till och med så chockad att han fick lägga sig då han nästan svimmade. Nico själv lugnade sig efter en stund och ville gå och lägga sig. I efterhand tänker jag att han man kanske inte skulle ha låtit honom det om han hade fått eventuell hjärnskakning men just då ville vi bara att han inte skulle vara ledsen mer så han kurade ihop sig och sov.
 
Nu på morgonen verkar han må  bra men han har världens fläskläpp och blir lite ledsen om han försöker äta och bita i något med framtänderna. Han använder dock napp.
 
Blev snöpligt slut på dagen och jag känner mig så skyldig att de hände fast jag var i rummet, och ledsen för hans skull att han kommer vara utan framtand så länge.
Inte fick man sovit mycket heller då han vaknade och var ledsen ganska mycket under natten.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-10 09:53:16

Ja, det var en chockartad upplevelse;( Det gick ju så oerhört fort så det fanns ju inte en chans att vi skulle ha kunnat hindra honom från att falla:( Mår dåligt bara jag tänker på det, lilla älskade plutten! Kommer upp till er lite senare så att jag kan pussa på den lille plutten:)/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela