Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jag finns

Publicerad 2013-08-08 19:46:39 i Allmänt,

Måste tipsa er om ett bra och intressant inlägg på hej.blekk. Känner igen mig mycket i detta. Oftast läggs notan hos Hampus om vi äter ute och framför allt har jag märkt att hantverkare nästan uteslutande vänder sig till Hampus med frågor om hur vi skall ha det i första hand (tills de inser vem som sitter inne med svaren..hehe). Vad är det för sjukt beteende egentligen?
 
Well well, i överigt händer inte så mycket mer än att jag fortfarande har ont i min rygg men att jag idag målat lister och tillsammans med maken gjort klar vår walk-in closet. Han har även pysslat med el och lite annat. Nu är vårt sovrum nästan klart.... inflytt imorgon. Nu händer det grejer :)
 
Fick även trevligt besök på eftermiddagen av brorsan och hans goa tjej. Vi bor grannar men syns alltför sällan nu när vi alla har fullt upp.
Väntar på att grodan skall somna nu så jag kan pyssla vidare samt äta, vilket jag inte hunnit ännu, men Nico sov en timma på dagis idag så han är inte fullt lika villig att somna. Han ligger där i sängen och stirrar tomt upp i taket.
 
Snart skall jag ta lite bilder och visa hur det börjar se ut här inne... fast om man inte vet hur det såg ut innan så kanske det inte säger så mycket... och är fortfarande mycket stök inne. Bor på en byggarbetsplats.
Nu kan kan i alla fall börja räkna ner lite och hoppas på att det om kanske en, en och en helv månad skall vara helt klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela