Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dags igen

Publicerad 2012-07-22 19:00:08 i Allmänt,

Natten var något av en mardröm. Vi insåg snabbt att det inte bara handlade om att han var övertrött, utan att han hade ont. Han vaknade hela tiden och skrek och grät. Vi försökte baxa upp så han mer satt och sov men han gled ner hela tiden så slutade med att vi fick ha honom i vår säng och inte fick vi sova mycket.

På morgonen var jag och Hampus som döda men Nico var underligt nog både pigg och glad. Fick ta med honom till vårdcentralen där det konstaterades att han åter hade öroninflammation. Fick remiss nu för att underöka honom mer ordentligt om ett tag och kanske se om det behövs rör.
Dessutom visade det sig att hans underliga utslag, som jag misstänkte, var ringorm.
 
 
Så här söt och glad kan man vara fast man är sjuk :) Och eftersom apoteket inte hade öpnnat så fick vi ta en fika och vänta på ett ställe med barnhörna där Nico kunde roa sig en stund.
 
 
 
Som tur är så är ju Nico van vid penicillinproceduren nu. Han tar sprutan med medicin och får ett geléhallon efteråt. Idag tog han till och med sprutan ur handen på mig efteråt och sög ut en droppe medicin till i hopp om att det skulle generera ännu en godis -och tänk det gjorde det :P
 
Resten av dagen har Nico tagit det mest lugnt då han ändå varit lite tröttare än vanligt. Jag och Hampus har satt ihop bokhylla och grejat lite i biblioteket/kontoret. Vi hoppas dock kunna ha det lite lugnt nu på Hampus sista kväll på semestern, men får väl se om Nico kan sova i natt. Laddat upp med Alvedon och Ipren och hoppas att det skall gå bra.
 
Just nu följde han dock med mormor och morfar ner till dem en stund och Hampus åkte efter för att hämta hem honom igen (och hämta andra saker som var det egentliga skälet till att de gick ner - var inte så att de bara kom och stal vårt barn hehe).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela