Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Måste nog bli rik nu

Publicerad 2015-10-02 22:30:05 i Allmänt,

Kan ju kanske börja med en liten lägesrapport.
Det är spännande hur man lyckas förtränga saker som hur en graviditet kan vara efter det att man väl fått barn. Jag har tyckt att alla som himlar med ögonen och småfnissar när jag bestämt hävdat att "såå jobbig var ju inte min senaste graviditet" har överdrivit lite. När jag tänkte tillbaka på min senaste graviditet så kom jag mest ihåg mys och förväntan.... och tog inte följande saker i beaktande:
1. Då hade jag inget barn att ta hand om
2. .. och kunde därför bara ligga i sängen och vara sjukskriven
3. Jag är uppenbarligen en jävel på att glömma det som varit jobbigt
 
Så nu sitter (ligger) jag här med mitt illamående. Ett illamående som gör det omöjligt att göra saker som kräver rörelse. Vissa dagar bättre än andra. Andra dagar kan jag inte ens titta på datorn utan att hålla på att svimma av illamående. Och mat... ja min föda består mest av frukt, grönsaker och soppa. De senaste två dagarna har middag inneburit att kasta i sig lite mat för att sedan få rusa och lägga mig helt orörlig i sängen för att det inte skall komma upp igen.
Magen växer långsamt men resten av mig smalnar av.
 
Och så har vi foglossningen som ibland känns som om jag vandrar runt med en yxa fastsatt i skrevet, för att inte glömma ischiasen.
 
Vissa dagar är det faktiskt lätt att glömma att man skall vara tacksam, men som tur är har jag fått göra två ul hittills och ett hjärtlyssnande som kan påminna mig om varför jag genomlider detta.
 
I vilket fall som helst måste jag snart må bättre och börja slipa på en plan för att bli rik för när jag blir det så skall jag bygga detta huset... som jag bara måste ha.
 
 
Ja men ni fattar ju själva...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela