Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Blir inte mkt med nåt

Publicerad 2015-10-11 19:33:21 i Allmänt,

Varje dag tänker jag att jag skall skriva långa inlägg om allt jag läser och retar mig på, vilket är mycket nu för tiden, men är så sällan jag har orken att ta mig för något alls.
 
Just nu är det mest spännande att vårt fosterbarn, Ali 17 år, har flyttat in till oss. En artig, trevlig ung man som inledde med att pynta och piffa i sitt rum. Känns än så länge enbart trevligt och skall bli kul att se hur det fortsätter. Nico tycker också att det är roligt men får väl träna lite på det där med att respektera andras integritet (som att inte rusa in i någon annans rum utan att knacka eller insistera på att föra samtal med folk genom toalettdörren :) )
 
Själv kommer jag vara helt sjukskriven två veckor och hoppas på det sättet kunna använda den lilla lilla energi jag har till att få nåt gjort hemma.
Idag blev det noll gjort förutom att jag och Nico var på barnkalas hos en vän till mig. Trevligt men känner mig alltid lite dum bland folk nu då jag är så ockuperad av illamående och ischiassmärtor att jag liksom glömmer bort att konversera och vara mentalt närvarande.
Efter jag kom hem har benet gjort så ont att jag bara legat ner. Var bara uppe och pratade lite med Ali när han kom hem från Liseberg där han varit med sina vänner. Han kom hem med en enorm vinstförpackning av kexchoklad, så kan ju alltid hoppas att han inte orkar äta upp all :P
 
Borde äta för är sååå hungrig men mår illa bara vid tanken på att äta så vet inte riktigt vad jag skall göra. Kanske kan trycka i mig något och hoppas på att sova bort illamåendet sedan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela