Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Söndag

Publicerad 2015-11-08 18:52:29 i Allmänt,

Idag var första dagen på en vecka som jag faktiskt såg min man flera timmar i dagsljus då han jobbat så mycket det senaste att jag bara sett honom när han kommer hem mitt i natten. Dock åkte han igen strax innan middagstid och skall nu jobba hela natten :(
 
Fick ett litet energiryck idag och lyckades i alla fall städa och dammsuga vardagsrum och kök vilket gav mig lite hopp om framtiden vad gäller att få ordning på kaoset.
 
I övrigt har jag inte presterat mycket. Läst första delen i Diane Rowlands serie om demoner och beställde genast resterande böcker i serien. Något skall jag ju fördriva tiden med och är väldigt förtjust i både hennes sätt att skriva, som känns avslappnat och vardagligt på något sätt, och hennes förmåga att blanda verklighet/realism med övernaturliga inslag. Ett stort plus är ju såklart att båda hennes bokserier har kvinnliga huvudkaraktärer som är självständiga, starka och handlingskraftiga.
 
Tillsammans med mamma och Nico har jag nu handlat, köpt snabbmat och hämtat Ali på busstationen och Nico och Ali hann spela lite spel innan det var dags för sängen. Nu hoppas jag att han somnar relativt snabbt så jag får någon sömn i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela