Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Monster of the week

Publicerad 2015-11-12 19:10:32 i Allmänt,

Sett lite Supernatural vilket fick mig att längta efter nystarten av Arkiv X. Hoppas på att det blir lite mer monster of the week, som jag älskar, än långa konspirationsteorier. Samma sak med Supernatural... tycker bättre om när de kör grundformen med just veckans monster än när det är mer långdragna storylines.
 
Tog mig in i sonens garderob och började lite i alla fall... inte mycket men en start. Tog ut lådorna med hans bebiskläder och insåg att jag egentligen har mer än nog när det kommer till kläder till en liten, även om min smak beträffande kläder ändrats en hel del. Då var jag mer inne på retro och murriga färger medan jag nu är mer för ljusa pasteller... i alla fall på bebisar... På större barn gillar jag färgglatt. Min kärlek för spark- och hängslebyxor kvarstår i alla fall.
 
Måste förresten ta och bli klar i sonens rum imorgon och på lördag då jag köpt en begagnad loftsäng som skall hämtas på söndag och som det ser ut nu går den inte att få in i rummet.
På måndag blir det IKEA och till tippen med saker som skall slängas. (jag kan ju iaf få det att det låta som om jag gör annat än att sova :p)... Kommer sluta med att jag sitter och gråter och min man får ta tag i det hela typ.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela