Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jag och min pojk

Publicerad 2015-11-28 22:10:22 i Allmänt,

Bara jag och sonen hemma idag med... eller ja maken var hemma till runt 11 inna han skulle iväg och jobba.
Började dagen ganska lugnt med att slappa i soffan. Nico var lite upprörd över hur vi satt i soffan och stormade iväg för att komma tillbaka ett tag senare med en illustration.
 
 
Här kan man ovan se hur han visat hur jag och han sitter och ser på tv och är glada. Sedan kommer maken och då sitter vi bredvid varandra och Nico känner sig då utanför och ledsen. Lägg märke till den lilla "bocken" ovanför det bra alternativet och krysset ovanför det dåliga.
 
 
Han målade sedan en lösning på problemet då han sitter mellan oss och alla är glada :) Gullungen. Så fint att han använder olika strategier för att förmedla sina känslor.
 
Sedan köpte vi lunchmat på McDonalds för att efter det hjälpas åt att städa. Vi städade hans rum, vardagsrum och kök och han hjälpte verkligen till och var jätteduktig. Sedan blev vi helt slut..
 
Han visade prov på sina kunskaper att uttrycka sig även i skrift då han kom ut och hade skrivit en lapp till mig.
 
"Emma, det funkar inte. Jag måste åka till poliserna nu" , har han skrivit. Om någon underar kring orsaken till lappen så är det en kombination av en lapp han sett i en film (Alvin och gänget) och det faktum att han ofta kallr sig själv för en "tjuv som polisen kommer ta" när han tycker att han gjort något fel.
 
Nu har han i alla fall somnat efter de avslutande konstaterandet från hans sida: "Mamma, vi är bra på mycket saker du och jag" :)

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-11-28 23:37:23

Den lille älsklingen :) Han är helt underbar och kan verkligen uttrycka sig med både bilder och ord :)/Mamma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela