Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fredagsmys

Publicerad 2015-11-27 20:56:20 i Allmänt,

Nu har vi fredagsmys jag och sonen. Maken jobbar till 02 i natt och Ali är hos kompisar i helgen. Så vi hänger i sängen med chips och godis, han med Netflix på sin telefon och jag med en bok. Stämningen hade dock varit mer mys om Nico inte råkat göra något med sin telefon som innebär att en melodislinga spelas oavbrutet i bakgrunden vad han än tittar på. Vi lyckas inte stänga av det. Han störs dock inte av det men jag får huvudvärk och börjar känna mig utsatt för tortyr.
 
Idag sov jag ganska länge och började sedan använda mitt städschema som jag gjort för att få ordning. Hann nästan med allt som var planerat och det jag inte hann/orkade tror jag att jag kan ta igenom imorgon. Nico har sagt att han "så gärna" hjälper mig att städa imorgon... och för säkerhets skull har jag köpt en ny film till honom som han kan underhållas av.
 
I övrigt har jag utnyttjat vår nyligen importerade Black Friday till att köpa julklappar till sonen och hans kusin, samt ett babyskydd till bilen. Köpte också spjälskydd och bäddset till spjälsäng, så nu är det egentligen bara spjälsäng med madrass, kudde och täcke som behöver införskaffas (förutom vagnen som vi skall köpa av brorsan) så är allt kirrat och klart inför lillans ankomst. Skall bara ordna nån liten julklapp till maken också samt julklappar till Ali och sedan är även julklapparna fixade för i år.
 
I helgen tänker jag enbart roa mig med saker som städning, betalning av räkningar samt julpyntande. Men om jag skulle klara av att se till att få allt klart så känns det som om jag kan bli en mycket mindre stressad och mer glad och lugn människa fram till jul.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela