Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Veckans plus och minus

Publicerad 2015-05-22 21:10:06 i Allmänt,

Mina plus denna veckan tilldelar jag:
 
Sia - Big girls cry   Jag har lyssnat på den låten typ tusen gånger de senaste dagarna. Älskar den. Överlag tycker jag om Sia då det känns som om hon inte bara skapar musik utan konst på så många plan genom att använda både musiken i form av melodier som bryter av från den vanliga standardmallen, texter som förmedlar något (både personligt och övergripande) och en säregen röst samt i hennes videos där hon genom dans (inte hennes egen) berättar en historia. Underbart. (och till er som kanske är bland dem som kritiserar hennes video till Elastic Heart och anser att den gränsar på pedofili så kan jag bara säga att jag inte alls tolkar den sexuell utan mer som ett far-dotter-förhållande.)
 
Mitt jobb   Har trivts väldigt bra på mitt jobb det senaste och har känt att jag förutom att jag har roligt och har ett givande utbyte med killarna som bor där och personalen, så har jag också lärt mig mycket och utvecklats både i min professionella roll men också som person. Dessutom var det personalfest igår men underbar mat och roliga samtal.
 
Blöjfritt  På egen begäran så har sonen nu inte blöjor på natten heller och inte en enda olycka har skett sedan vi började testa utan. Han har blivit så stor! Och han är så duktig på så många plan. En underbar liten individ.
 
Imorgon fyller jag år    Och det är ju alltid trevligt :)
 
 
Mina minus denna veckan tillfaller:
 
Att maken var i London i en vecka   Var tomt och ensamt.

 Law and order och inte serien i sig för den älskar jag - utan det faktum att sista avsnittet för säsongen just gick och jag kommer sakna den! Jag hoppas verkligen de gör minst tio säsonger till. Olivia Benson rules.

Sedan kan vi passa på att berätta att

Veckans smartaste inköp var två papperskorgar som nu står på varsin sida av vår säng så jag slipper belamra fönsterbrädan med skräp som jag alltid gjorde innan.

Veckans spontanköp (inte alltid helt genomtänkt) inkluderar bland annat Snö of Sweden smycken, bubblebars och tvål från Lush och en keps med texten Geek.

 

Nästa vecka är en fullspäckad vecka med möten eller liknande nästan varje eftermiddag efter jobbet. En del av dem vill jag inte berätta om nu men bland annat är det vårfest på förskolan,  möte med habiliteringen och socialtjänsten skall komma och dela med sig av vår sammanfattning i fosterhemsutredningen. Skall bli spännande.

 

 

 

 

 

Min födelsedag

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela