Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Snuvig men rätt nöjd

Publicerad 2015-01-23 18:01:33 i Allmänt,

Då en förkylning med tillhörande nattlig hosta fått mig att känna mig rätt risig så kände jag att jag behövde en dag att kurera mig så har spenderat stor del av dagen med att bara ligga i sängen och vila. Välbehövligt.
 
Kanske jag imorgon kan få energi nog att ta tag i allt jag behöver göra här hemma.... den listan tar liksom aldrig slut.
 
Är dock ganska nöjd trots snor och allt, då jag gått ner 4 kg på tre veckor. Följer mitt lilla program och det fungerar. Kommer inte skriva så mycket om det för är inte meningen att någon skall känna att man måste banta eller att det är viktigt vad man väger. Själv har jag inte brytt mig så mycket innan, men det senaste började det kännas lite ohälsosamt plus att jag var trött på att läkare kan skylla alla problem man har på vikten. Är dock inte så duktig att jag börjat ta tag i träning och motionering utan äter bara mer hälsosamt (ingen svältdiet eller så). Kul att se resultat när man ansträngt sig lite i alla fall. Vill ju dock går ner ungefär 20 kg till så lär ta ett tag (om jag ens orkar bry mig nog för att gå ner så mycket, kanske nöjer mig med 10 kg till)
 
Vad jag gör annars? Well håller på att gå igenom alla avsnitt av Law and Order: SVU... kommer ta ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela