Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ja här är jag

Publicerad 2015-02-08 19:25:53 i Allmänt,

Ja jag har då varit väck ett tag. Väck som i magsjuk. Eller egentligen var ju bara magsjuk ett dygn men sedan kunde jag inte äta på ytterligare några dygn och hade noll kraft och låg bara som en trasa i sängen. Ångrade bittert att jag sagt att jag också ville bli magsjuk då min mor gick ner 4 kg när hon fick det... Jag gick bara ner ett vilket känns lite surt.
 
Sonen vart också sjuk. Maken också. Vi har haft en skojig vecka.
 
Har hunnit med en hel del SVU under veckan dock. Law and order: Special victims unit, alltså. Går igenom alla säsonger. 16 stycken. Kommer ta ett tag.
 
Hann i alla fall bli såpass bra att vi kunde få vår efterlängtade kväll ute igår. Mamma och pappa passade Nico medan vi var och åt på restaurang och gick på bio. Var väldigt trevligt men drabbades av Tolkien-depression efteråt. Såg sista Hobbit-filmen och insikten att det var den sista, och det faktum att jag inte kan leva i en Tolkien-saga, fick mig nedstämd.
 
Idag hade jag helst sovit hela dagen men då vi lovat Nico att åka till Alfons Åbergs kulturhus redan innan vi blev sjuka så var vi tvugna att göra det. Han var nöjd, jag var i det närmaste i koma.
 
Detta är ju inte det mest välskrivna eller innehållsmässigt intressanta come-back-inlägget man kan göra efter en lång frånvaro, men jag har fortfarande inte orken eller tankekraften att skriva mästerverk. Nu vet ni i alla fall att jag lever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela