Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mina UNDERBARA kängor

Publicerad 2015-04-27 20:42:54 i Allmänt,

Jag satt på Facebook när en annons plötsligt uppenbarade sig i mitt flöde. En annons för skor och kängor från en affär som hette Sko-Forum på nätet. Och på bilden ser jag ett par kängor som bara skriker att de vill ägas av mig. Så kunde inte motstå trots det saftiga priset... Har aldrig köpt dyra skor förr dock, så nu fick det bli så.. De ville bo hos mig.
 
Ni ser ju!!! Jag älskar dem! Nu är jag som ett barn och vill ha dem på hela tiden. Jag gick med skor på inne på jobbet hela dagen bara för att få visa upp dem. Var nära att skrika "Titta!" och peka på dem i affären så alla skulle se.
 
De kostar 1800... och det är ju helt klart en del. Dock är det naturgarvat läder och när jag tog på dem kunde man känna kvaliteten. Annars köper jag alltid billiga skor som håller en säsong innan de faller i bitar, men här kände man att det var skor man kunde ha nästan resten av livet.
De har dragkedja på sidan så de är lätta att ta på. Skinner känns mjukt och jag som har lättast i världen att få skoskav (får ofta skovskav till och med under fötterna) kunde inte känna skavrisk någonstans.
Initialt tyckte jag dock att sulan i hälen var något hård och jag tänkte att jag kanske skulle få köpa ilägg för att inte få ont om jag skall gå länge i dem, men efter att ha haft på dem hela dagen idag så tror jag inte att det blir ett problem.
 
Nästa gång jag skall köpa skor blir det definitivt där. De har ett par rosa snörkängor som jag inte skulle säga nej till.
För övrigt var leveransen supersnabb, storlekstabellen på deras hemsida stämde väldigt väl och deras service var underbar. På skorna satt en handskriven lapp där de tackar för köpet med ett litet guldhjärta på, och så kom det en chokladbit med. Rekommenderas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela