Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tips?

Publicerad 2014-10-19 18:43:39 i Allmänt,

Jag är lite sugen på att göra YouTube-videos där jag pratar om olika saker. Kommer antagligen aldrig göra det då jag är lite för osäker av mig, men i alla fall...
Undrar om någon läsare har lite erfarenhet av att göra videos och vad man kan använda för ENKLA redigeringsprogram? Jag är usel på allt sådant så gärna något som ett barn hade kunnat hantera.
 
Jag är dessutom snål så vill inte införskaffa massa utrustning så kommer behöva filma med antingen min webcam eller min telefon. Kan man ens göra det om man vill att det skall gå att titta på?
 
Well well... jobb imorgon igen.. denna helgen gick fort... men mer om det i något annat inlägg. Nu skall jag ha tandborstningfight med sonen.
 
Eller vänta... vill fråga en sak till. Skall måla om dels ett skrivbord och dels tre bokhyllor. Så jäkla opepp men det måste göras. Kan man måla om med sprayfärg eller det bäst att måla med pensel? Har målat om många möbler med pensel men ingen med sprayfärg så kanske bäst att hålla sig till det man kan, men kommer ta en sån jäkla tid känner jag...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela