Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kär - eller, Min fredag

Publicerad 2014-10-24 21:50:41 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag haft sådär extra kära dagar. Ni som varit i långa förhållanden vet säkert vad jag menar. I ett förhållande går det liksom upp och ner, och ofta tar man varann lite för givet efter ett tag, men så har man de där perioderna då man blir typ som nykär... och en sådan period har jag nu. Går bara runt och tänker rosa fluffiga tankar om min man, klappar på honom och tycker att han är så fin <3 Vi är verkligen ett team, han och jag.
 
 
Här är vi när vi gifte oss... alldeles glada. <3
 
Men nu skall jag inte tråka ut er med mitt sus och dus... Idag är maken på AW med sitt jobb och jag har Nico har haft fredagsmys. Jag åt thaimat och Gott och Blandat och han åt Chips. Jag såg på Criminal Minds och han på en film om drakar. Sedan somnade han efter att han konstaterat att "vi är lite ledsna nu för pappa är borta".
 
Sedan spenderade jag min tid så som jag brukar.
 
1. Såg massor av videos med Grav3yardgirl
2. Förbannade att man inte kan se The Talking Dead i Sverige
3. Tittade runt på Etsy efter en väska, hittade hundratals och kan inte välja (Jag ska försöka komma ihåg att länka till den coola lampan snart Blixa - förlåt att det dröjt!)
4. Försökt att inte tänka på saker som ger mig ångest
5. Googlat efter kängor med klack... vill ha lite grövre kängor men med klack och tjockare sula... om det går att fatta vad jag menar
 
Och nu vet jag inte riktigt vad jag skall fördriva tiden med så kanske skriver några random inlägg om olika saker.
 
Btw frågade en av killarna på jobbet idag vad jag brukar göra på helgerna. Få saker kan få en att känna sig så ointressant som när man får den frågan. "Eeeh... inget typ... städar lite... ser på film". Anledningen till att vi har pengar att spendera på random stuff är för att vi aldrig gör saker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela