Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kanske det bästa jag hört på... 25 år (ok, jag överdriver men ändå)

Publicerad 2014-10-06 19:29:00 i Allmänt,

Dagen började med möte på habiliteringen, vilket var bra men det var knappast det mötet som innehöll det bästa jag hört.
 
Sedan åkte jag till jobbet som var lite deppigt då en sak hade hänt där som jag inte tänker gå in på, men det var lite deppigt.. så det var veerkligen inte där jag hörde det bästa jag hört.
 
När jag hämtat Nico och handlat så åkte vi hem och fick massa tjat från min mini-PT, som min son förvandlats till. Först ville han att jag skulle ut och springa och träna i trädgården men då höften fortfarande inte fungerar som den ska så fanns inte det på kartan. Men han tjatade och tjatade att jag skulle träna så körde ett pass armar och ett pass abs. Han stod bredvid och klagade om han inte tyckte att jag gjorde som tjejen på filmen: "Du lyften inte tillräckligt högt. du skall göra så här"... men fick lite beröm ibland också: "Bra mamma.. braa! Kom igen nu". Detta var visserligen gulligt och lite peppande men inte heller det var det bästa jag hört.
 
Nej det bästa jag hört på länge var att originalskaparna kommer tillbaka med 9 nya avsnitt av Twin Peaks!! Känner mig helt lycklig och förväntansfull och hysteriskt glad... men jobbigt att vänta till 2016 då de skall sändas. Kan inte låta bli att fundera på vilka karaktärer som kommer vara med från originalet... the log-lady? den galet sjungande pappan? oooh fanns så många favoriter... Den galna kvinnan med ögonlappen som blev tokig och trodde hon var tonåring igen... haha. Fan världens bästa serie.
Jag hoppas bara inte att de ändrar intromusiken.... får rysningar bara jag tänker på den. Finns inget bättre.
 
 

Kommentarer

Postat av: Freja

Publicerad 2014-10-07 01:14:22

Hahaha, jag såg oxå det och skickade direkt meddelande till min bästa kompis att nu får han och jag ta det där Twin Peaks maratonet vi pratat om hela sommaren. Komplett med munkar, körsbärspaj och kaffe...

Svar: Låter underbart det :) Vi skall ta och köpa Twin Peaks-boxen och se serien en gång till vi med... och munkar och körsbärspaj låter ju som ett måste :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela