Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En ny favorit

Publicerad 2014-10-19 09:38:53 i Allmänt,

Eller ny och ny, jag har sett på hennes YouTube-kanal till och från ett bra tag nu, men det är nytt att jag skriver om det här. Den jag talar om är Bonnie aka Grav3yardgirl.
Om man vill kolla in hennes kanal så rekommenderar jag att man ger det i alla fall några avsnitt innan man bestämmer sig för vad man tycker. Första klippet jag såg med henne så tyckte jag mest att hon var väldigt högljudd och skum (hon har en hörselskada som gör att hon pratar rätt högt), men sedan fastnade jag.
 
Hennes kanal handlar om lite av varje.. hon testar saker, pratar om allt möjligt men är väldigt underhållande. Jag älskar hennes stil som spretar åt alla håll. Påminner mig lite om hur jag själv kunde vara i gymnasieåldern - innan jag började klä mig mer och mer "normalt".
Vissa kanske tänker att jag "hittade mig själv" eller tillslut fastnade för en stil, men jag tror att det mer handlar om att jag fogade mig efter att man inte tas seriöst om man tycker om lite skumma kläder och hoppar mellan stilar så som jag tyckte om att göra. Vilket är lite trist egentligen.
Dessutom handlar det om att de kläder jag tycker om i många fall inte passar på någon som väger det jag gör nu, och jag fick anpassa mig en del efter det.
 
Men i alla fall, kolla in Bonnie. Inspirerande och kul.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela