Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dagens 3 YEAH! aka Spending my money

Publicerad 2014-10-13 20:17:16 i Allmänt,

Idag insåg jag att jag varit helt förlorad i mörker. Jag upptcäkte ju igår Loot Crate, bara för att idag inse att de finns FLER nördiga lådor man kan prenumerera på. Nu skall jag testa Nerd Block också nån månad, och sedan får jag säga upp en av prenumerationerna minst innan jag kan testa på My Geek Box. Får ju finnas gränser på hur mycket pengar man lägger per månad på nördiga saker.
Den lokala videoaffären har tydligen utförsäljning av film också, så får bli en sväng dit imorgon för att se om man kan fylla på i sci fi- samlingen.
 
 
 
Efter att ha suktat länge, riktigt länge, så gjorde jag igår slag i saken och beställde ett halsband från Karins Konstgrepp. Nu kommer denna underbara tingest, detta fantastiska halsband, snart komma hem till mig. Till MIG! (Det überfina halsbandet kan ni se på översta bilden här . ta plats)
 
 
 
 
 
Slutligen kan jag idag se det första avsnittet i den nya säsongen at The Walking Dead. Som jag har längtat efter denna serie trots all ångest och mardrömmar som den framkallar för mig.
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-10-14 12:37:52

Åh ja, ett sådant halsband vill jag också ha! Nu blir jag lite avundsjuk...

Svar: Jag fick det på posten idag och är så himla nöjd :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela